כך תתמודדו עם ניסיון פריצה לחשבון ה-Gmail שלכם

כך תתמודדו עם ניסיון פריצה לחשבון הGmail שלכם

שירות הדואר של גוגל, GMAIL, הפך למוצר פופולרי בקרב משתמשים רבים. באמצעות מספר צעדים פשוטים תוכלו לשמור על תיבת הדואר בטוחה.

אימות כפול - ניתן להוסיף שכבת אבטחה נוספת לצרכי כניסה לחשבון הדואר האלקטרוני על ידי הפעלת מנגנון אימות דו-שלבי.

שינוי סיסמת החשבון - סיסמת חשבון Google משמשת לצרכי גישה עבור מוצרים רבים של חברת גוגל. שנו אותה אחת לתקופה (התקופה המומלצת הנה אחת לחודש עד אחת לשלושה חודשים).

עקבו אחר הפעילויות בחשבון - חשבון גוגל מאפשר לכם למצוא ולראות את החיפושים, היסטוריית הגלישה ופעילויות אחרות שנשמרו במהלך השימוש בשירותי Google.

הגבילו את הגישה ליישומי צד שלישי - קיימים אתרים ויישומים שהענקתם להם הרשאת גישה לחשבון Google. היו מודעים אליהם. מחקו הרשאות ליישומים מיותרים.

האם הודעות הדואר האלקטרוני שנשלחו הן שלכם? מדי פעם רצוי לבדוק בתיבת הדואר היוצא של Gmail האם אתם הגורם ששלח את כל ההודעות שנשלחו.

ערכו בדיקת אבטחה בחשבון - עברו על הגדרות החשבון ב Google וודאו שכל ההגדרות הקשורות לאבטחת מידע מוגדרות כהלכה.

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>