התראה - דוא"ל מתחזה ל-PayPal

שימו לב – ניסיונות תקיפה באמצעות דו"אל מתחזה ל- PayPal

לאחרונה התקבלו דיווחים על הודעות דוא"ל זדוניות שמתחזות לחברת PayPal וכוללות צרופה מסוג HTML הנראית כמו עמוד הכניסה לאתר PayPal, בצירוף הנחיות לביצוע הזדהות לאתר.
ההודעות נשלחות מכתובות שונות וביניהן מהכתובת paypal-cs@aldace.com.

לחיצה על הקישור או על קובץ ה HTML המצורף, יביא את הקורבן לעמוד המחזה לעמוד הכניסה של PayPal ולאחר הכנסת פרטי החשבון, מועבר הקורבן ללא ידיעתו לאתר המקורי שם ימשיך לבצע פעולות ללא ידיעה כי פרטי המשתמש שלו הועברו לתוקף.

אז מה עושים?

• הימנעו מלחיצה על קבצים / קישורים בהודעות מייל אשר נראות לכם חשודות אפילו במעט.
  •  במידה ואתם מתלבטים לגבי אמינות המייל – מחקו אותו.
  • כאשר אתם מקבלים מייל מחברה כלשהיא הכולל קישור, העדיפו תמיד להיכנס לאתר החברה ולחשבונכם דרך הדפדפן ולא על ידי לחיצה על הקישור / הקובץ.

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>